Betaalmogelijkheden:

Je kunt je Beeezzy bestelling op vele manieren betalen:  

-  Direct betalen met iDEAL (hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht).           

 -  Betaling door middel van overboeking (Hiervoor worden geen extra kosten in rekening  gebracht ) 

 Betaling via Afterpay (vanaf 25 euro en 1 euro betaalkosten )  

-   Betaling via een factuur

Onze belgische klanten kunnen doormiddel van bankcontact of mister cash betalen danwel via overboeking,  

Heb je met iDeal/Afterpay betaald dan wordt je bestelling zo spoedig mogelijk klaargemaakt voor verzending.  Je ontvangt altijd een aparte verzendbevestiging van ons per e-mail.        

Veilig betalen via iDEAL

Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan jouw internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Algemene voorwaarden:

Middels deze link kun je heel makelijk onze algemene voorwaarden doorlezen.

 

Ik wil graag mijn product retouneren ( herroepingsrecht), kan dit?
Als u een product binnen de zichttermijn van Beeezzy, dus tot dertig dagen na ontvangst, bij vloerkleden 90 dagen wilt retourneren volgt u dan de onderstaande stappen:

1. Middels het formulier Heroepingsrecht ( klik hier ) kunt u uw retour kenbaar maken, zonder opgaaf van reden.
2. Graag ontvangen wij dit formulier ingevuld op retouren@beeezz.nl
3. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht voor onze geleverde product(en), zal het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk is in de originele staat en verpakking aan de Beeezzy kinderwebwinkel geretourneerd worden.
4. Vermeld bij het retoursturen altijd uw ordernummer op het herroepingsformulier.                                                                         
5. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag ( incl de gemaakt gekosten voor de retourzending) binnen 14 dagen na aanmelding en ontvangst van uw retourzending crediteren naar uw rekening.

Ik heb een kortingscode, hoe kan ik deze verzilveren?

Tijdens het bestelproces heb je de mogelijkheid je kortingscoupon code in te geven. Het bedrag van de kortingscoupon wordt direct in mindering gebracht op je totaalbedrag ( excl. verzendkosten ). Een kortingscode dient in 1x verzilverd te worden

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Wij streven er naar je bestelling binnen 4 werkdagen na ontvangst van de betaling bij je thuis af te leveren. Voor vloerkleden geldt een levertermijn van 1 week. Designed 4 kids heeft een levertermijn van 10 werkdagen en lampenkampen van dit merk worden binnen 3 weken geleverd.  Beeezz werkt met DHL Pakketservice en POST NL. Nadat jouw pakket verzonden is, ontvang je een e-mail met een link om je bestelling te kunnen volgen via het Track & Trace systeem van DHL of Post NL. Mocht een artikel onverhoopt niet op voorraad zijn laten wij dit u z.s.m weten.

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?

Binnen Nederland hanteren wij geen bezorgkosten. Voor België bedragen deze kosten € 4,95.  Het kan voorkomen, omdat wij werken met fabrikanten die rechtstreeks aan huis leveren, kan het zijn dat je meerdere pakketten ontvangt. Wij proberen dit echter te beperken.

Heb ik een zichttermijn op mijn vloerkleden?

Voor alle kindervloerkleden geldt een zichttermijn van 30 dagen vanaf het moment dat het bestelde artikel aan je geleverd is

Controleer direct na ontvangst het artikel of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via retouren@beeezz.nl om dit te melden. Vermeld hierbij s.v.p. een duidelijke omschrijving van de klacht, je kan hiervoor ook het contactformulier gebruiken op onze site.

Ik ben niet tevreden over mijn vloerkleed. Kan ik dit retouneren?

Mocht het zijn dat het speelkleed tegen valt, dan kun je het altijd retour sturen. Stuur hiervoor een mail naar retouren@beeezz.nl Wij zullen het artikel dan zo spoedig mogelijk laten afhalen door onze vervoerder.  Het aankoopbedrag storten wij bij ontvangst van de retournering terug op je rekening met aftrek van deze kosten. (Je kunt je speelkleed slechts 1x ruilen.)

Bij retournering stellen wij als eis dat het kindervloerkleed in originele staat, ongebruikt, schoon en in - voor zover redelijkerwijs mogelijk - de originele verpakking bij ons terug dient te komen. Indien dit niet het geval is zullen we de herstelkosten in mindering brengen op het retourbedrag.

 

© 2012 - 2018 Beeezzy | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie